RESTAURACE

 

ŠÉFKUCHAŘ MARTIN TAMELE 

Martin Tamele vlétl do kuchyně naší restaurace Sezóna jako uragán. Téměř nic nezůstalo na svém místě a se stejným nadšením a houževnatostí sestavil i nové menu. Otiskl do něj své mnohaleté zkušenosti, které sbíral například v Londýně kde strávil 6 let a rád na to vzpomíná. Drží se pravidla: ‚‚Co si můžeme vyrobit sami, to si také vyrobíme." Miluje experimentování a má velkou úctu k surovinám. Jeho denním chlebem je tak fermentování, nakládání, sušení, pečení a zkoušení nových postupů a chutí. Věříme, že si naše delikatesy, které vznikají pod vedením Martina zamilujete.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Image

 

REZERVACE

Image

 

O NÁS

Jídlo s nápadem. Servis s úsměvem.

Věříme, že skvělá kuchyně je postavena na čerstvosti, řemesle a chuti, která vás dostane už prvním soustem. Naše nabídka je promyšlená a pečlivá, s důrazem na kvalitu, kreativitu a moderní přístupy v gastronomii.

Náš šéfkuchař se nebojí výzev – experimentuje, ladí nové kombinace a má výjimečný cit pro chuť. Sledujeme gastronomické trendy, ale přitom si držíme vlastní rukopis. V kuchyni vše tvoříme od základu, fermentujeme, zkoušíme nové techniky a přístupy.

O váš zážitek se postará náš tým, který ví, jak nabídnout nejen skvělé jídlo, ale i příjemnou atmosféru.

NABÍDKA

Sobota 16.8.

Polévka

Gulášová
65,-

Předkrm

Carpaccio ze srny, lanýž mayo, smrkové výhonky, nakládané houby
195,-

Hlavní jídlo

Smažené krevety v tempuře, curry omáčka, jasmínová rýže, limetka, sezam
195,-
Filet z mořského vlka, zeleninové soté, květák, cizrna, pórek, bylinky, citrónová omáčka
265,-
Grilovaná vepřová panenka v pita chlebu, pikantní rukolový salát, ananasové chutney
285,-
Salát z pečené dýně, cherry rajčata, mix salátů, gril kousky kozího sýru, slunečnicová semínka
265,-
Plněné knedlíky s uzeným, kysané zelí
185,-

Dezerty

Naše zmrzlina dle denní nabídky, lesní ovoce, máta, crumble
55,-
Naše dezerty ve vitríně
75,-

Naše stálá nabídka

KARIÉRA, PŘIDEJTE SE K NÁM


Pro šikovné kolegy se u nás místo vždycky najde.  Provozujeme hotel a úspěšný koncept restaurace a tak je u nás práce vždy dost.

Ať už jste profesionálové z gastro oboru nebo nadšení “hobíci” budeme moc rádi, když nám o sobě napíšete pár informací z vašeho profesního života. Protože si vážíme vašeho času je u nás samozřejmostí, že se vám ozvěme zpět. Vaši zprávou se bude zabývat náš pan ředitel Honza a FB manažerka Alice.

Těšíme se na váš vzkaz.

Image